U nás najdete širokou nabídku kvalitních rumů z Karibiku a Střední Ameriky. Potěší jako dárek k narozeninám, svatbám a rodinným oslavám. Výborně se hodí také v kombinaci s doutníkem.
Diplomático Reserva Exclusiva
Lahodné Diplomático je hrdým odkazem muže, který měl velké sny, Don Juancho Meléndez (jeho portrét zdobí etiketu lahve), by měl jistě radost, že se na 100% vyplnily. Tento vyjjímečný rum vhodný k popíjení je vyráběn a blendován z až 12 let starých rumů k dokonalosti Master Blenderem Titem Corderoem. Výsledkem je neodolatelné aroma, význačně hluboká chuť a elegantní zakončení. Není proto divu, že je Diplomático Reserva Exclusiva celosvětově oceňovaný p ro svou lahodnou chuť a zároveň se řadí mezi nejoblíbenější venezuelské rumy.
Najdete jej u nás samostatně, v tubě, v dárkovém balení se dvěma originálnímy skleničkami nebo v plechovém kufříku.
Don Papa
Je prémiový rum zrající přes 7 let v dubových sudech v oblasti Mount Kanlaon – Filipíny. Jeho nasládlá chuť s nádechem vanilky je význačná hladkým profilem, který “nepálí” na jazyku. DON PAPA je vhodný k popíjení při posezení s přáteli nebo jen tak pro radost. Skvěle se hodí také do Vašeho oblíbeného koktejlu.
V nabídce máme několik provedení od samostatné lahve nebo v nádherně ilustrovaných dárkových Art-tubách např. v provedení Masskara.
Navy Island XO
Navy Island XO má svůdné aroma jamajských rumů a vyváženou chuť s tóny vanilky, šťavnatého zralého ovoce (banánů, pečených jablek) a karamelu. Závěr je dlouhý, harmonický a příjemně suchý. Tradiční výroba rumů na Jamajce probíhá kotlíkovou destilací v malých várkách. Jsou to kotlíkové rumy, které tvoří většinu blendu pro tento rum. Rumy zrají v tropick&ea cute;m k limatu v sudech, ve kterých byl předtím uložen bourbon.
Navy Island je malý tropický ostrov poblíž Port Antonio na Jamajce a právě bohatá a živá historie ostrova byla inspirací pro tento jamajský skvost.
Zacapa Centenario 23
Vlajková loď mezi rumy. Guatemalský rum z panenského medu cukrové třtiny, který je destilován v destilační koloně a zraje systémem solera v nadmořské výšce 2300 metrů pod dohledem nejslavnější Master Blenderky, paní Loreny Vasquez. Během zrání je Zacapa postupně uložena do nevypálených i vypálených sudů po bourbonu, do sudů po Oloroso sherry a po sherry Pedro Ximénez. V průběhu zrání je blendována se staršími rumy a výsledkem je rum neobyčejných kvalit o průměrném stáří 6–23 let. Po opakovaném vítězství na International Rum Festival byl Ron Zacapa Centenario v roce 2 002 uved en do Síně slávy této prestižní soutěžě.
PRO NABÍDKU VÍCE RUMŮ NAVŠTIVTE NAŠI PRODEJNU NA PRAZE 6!