U nás najdete širokou nabídku kvalitních rumů z Karibiku a Střední Ameriky. Potěší jako dárek k narozeninám, svatbám a rodinným oslavám. Výborně se hodí také v kombinaci s doutníkem.

Diplomático Reserva Exclusiva

 

Lahodné Diplomático je hrdým odkazem muže, který měl velké sny, Don Juancho Meléndez (jeho portrét zdobí etiketu lahve), by měl jistě radost, že se na 100% vyplnily. Tento vyjjímečný rum vhodný k popíjení je vyráběn a blendován z až 12 let starých rumů k dokonalosti Master Blenderem Titem Corderoem. Výsledkem je neodolatelné aroma, význačně hluboká chuť a elegantní zakončení. Není proto divu, že je Diplomático Reserva Exclusiva celosvětově oceňovaný p ro svou lahodnou chuť a zároveň se řadí mezi nejoblíbenější venezuelské rumy.

Najdete jej u nás samostatně, v tubě, v dárkovém balení se dvěma originálnímy skleničkami nebo v plechovém kufříku.


Don Papa

 

Je prémiový rum zrající přes 7 let v dubových sudech v oblasti Mount Kanlaon – Filipíny. Jeho nasládlá chuť s nádechem vanilky je význačná hladkým profilem, který “nepálí” na jazyku. DON PAPA je vhodný k popíjení při posezení s přáteli nebo jen tak pro radost. Skvěle se hodí také do Vašeho oblíbeného koktejlu.

V nabídce máme několik provedení od samostatné lahve nebo v nádherně ilustrovaných dárkových Art-tubách např. v provedení Masskara.


Navy Island XO

 

Navy Island XO má svůdné aroma jamajských rumů a vyváženou chuť s tóny vanilky, šťavnatého zralého ovoce (banánů, pečených jablek) a karamelu. Závěr je dlouhý, harmonický a příjemně suchý. Tradiční výroba rumů na Jamajce probíhá kotlíkovou destilací v malých várkách. Jsou to kotlíkové rumy, které tvoří většinu blendu pro tento rum. Rumy zrají v tropick&ea cute;m k limatu v sudech, ve kterých byl předtím uložen bourbon.

Navy Island je malý tropický ostrov poblíž Port Antonio na Jamajce a právě bohatá a živá historie ostrova byla inspirací pro tento jamajský skvost.


Zacapa Centenario 23

 

Vlajková loď mezi rumy. Guatemalský rum z panenského medu cukrové třtiny, který je destilován v destilační koloně a zraje systémem solera v nadmořské výšce 2300 metrů pod dohledem nejslavnější Master Blenderky, paní Loreny Vasquez. Během zrání je Zacapa postupně uložena do nevypálených i vypálených sudů po bourbonu, do sudů po Oloroso sherry a po sherry Pedro Ximénez. V průběhu zrání je blendována se staršími rumy a výsledkem je rum neobyčejných kvalit o průměrném stáří 6–23 let. Po opakovaném vítězství na International Rum Festival byl Ron Zacapa Centenario v roce 2 002 uved en do Síně slávy této prestižní soutěžě.

 


PRO NABÍDKU VÍCE RUMŮ NAVŠTIVTE NAŠI PRODEJNU NA PRAZE 6!